Barry Hearn: "We willen voor darten een uitzondering net als Formule 1" PDC
PDC

Barry Hearn: "We willen voor darten een uitzondering net als Formule 1"

Barry Hearn: "We willen voor darten een uitzondering net als Formule 1"

De voorzitter van de PDC heeft tegenover Jacques Nieuwlaat iets losgelaten over hoe hij de professionele dartsport op korte termijn ziet.

Barry Hearn: "Uiteraard heb ik iedere dag contact met de Britse regering en minister van sport en ik vertel ze mijn verhaal. Ik vraag ze om een uitzondering voor professionele sporters. Niet alleen darters, maar ook snookerspelers en Formule 1. De Formule 1 heeft al een uitzondering gekregen, dus ze zijn op de goede weg."

Het idee is dat ze hetzelfde opzetten zoals ze dit bij snooker hebben gedaan met een 'bubbel'.

"Iedereen wordt voor binnenkomst getest en als je negatief bent, mag je naar binnen en niet meer naar buiten. Alles is 72 uur van te voren schoongemaakt en dus is het hele gebouw veilig. We hopen dat de regering inziet dat met deze maatregel geen quarantaine nodig is," aldus de voorzitter van de PDC.

Later vandaag komt meer nieuws naar buiten over de World Matchplay waarbij naar verwachting wordt bevestigd dat het toernooi kan doorgaan. Volgende week volgt meer nieuws over de Pro Tour.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws