BDO-speler verslaat Van Gerwen met hoger Grand Slam-gemiddelde PDC
PDC

BDO-speler verslaat Van Gerwen met hoger Grand Slam-gemiddelde

BDO-speler verslaat Van Gerwen met hoger Grand Slam-gemiddelde

Wanneer we in de geschiedenisboeken duiken van de hoogste gemiddelden ooit op de Grand Slam of Darts zal het weinig mensen verbazen dat deze volstaan met de namen van Phil Taylor en Michael van Gerwen.

The Power staat dan ook aan kop met een gemiddelde van 114,65 welke hij in 2014 gooide in een duel met Christian Kist. Hierbij wist de Nederlander overigens nog wel een leg af te snoepen.

Maar op de tweede plek komen we een andere naam tegen en dat is niet die van Michael van Gerwen. Het is namelijk Geert de Vos die als BDO-speler was afgevaardigd en Jonny Clayton met 113,86 opzij zette in 2015.

Hiermee bleef hij de huidige nummer 1 van de wereld voor die met 112,66 in 2018 genoegen moet nemen met de derde plek in dit rijtje.

Vanaf zaterdag krijgt de Nederlander de kans om zich omhoog te werken in dit rijtje. Van zaterdag 9 november tot en met zondag 17 november zal de Grand Slam of Darts 2019 worden gespeeld.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws