Champions League of Darts: Alle informatie op een rij incl. speelschema PDC
PDC

Champions League of Darts: Alle informatie op een rij incl. speelschema

Champions League of Darts: Alle informatie op een rij incl. speelschema

Vandaag gaat een nieuw PDC-toernooi van start, de Champions League of Darts. Niet te verwarren met het toernooi Championship League of Darts dat een toernooi was dat via livestreaming op internet was te volgen en waarbij dagelijks spelers zich konden plaatsen voor de finaledag en waarbij dagelijks nieuwe spelers instroomde.

De Champions League of Darts is een tweedaags toernooi dat bestaat uit 2 poules en waarbij in totaal acht spelers in actie komen. De spelers zijn Michael van Gerwen, Gary Anderson, Phil Taylor, Adrian Lewis, Peter Wright, James Wade, Michael Smith en Robert Thornton.

Op zaterdagmiddag worden de wedstrijden gespeeld volgens onderstaand schema waarbij een A of B aantoont om welke poule het gaat. In poule A zitten Phil Taylor, Peter Wright, Michael van Gerwen en Robert Thornton. Poule B zal een strijd worden tussen Gary Anderson, Michael Smith, Adrian Lewis en James Wade.

Unibet Champions League of Darts
Zaterdag 24 september
Middagsessie, eerste poulewedstrijden
Gary Anderson v Michael Smith (B)
Adrian Lewis v James Wade (B)
Phil Taylor v Peter Wright (A)
Michael van Gerwen v Robert Thornton (A)

Vanavond zullen de winnaars van de poulewedstrijden tegen elkaar spelen en de verliezers van de poulewedstrijden zullen tegen elkaar gaan strijden. Vervolgens worden morgenmiddag de laatste poulewedstrijden gespeeld waarna de nummers 1 en 2 per poule zich zullen plaatsen voor de halve finales welke morgenavond worden gespeeld. Aansluitend zal ook de finale morgenavond worden gespeeld.

Het toernooi wordt op televisie uitgezonden door afwisselend BBC 1 en BBC2. Zo start de middagsessie op BBC 1 rond 14:15 uur Nederlandse tijd en dient er om 17:30 uur overgeschakeld te worden naar BBC 2. De rest van het weekend zal de uitzending op BBC 2 worden voortgezet.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws