Mason "De PL spelers zullen niet in financiële problemen komen" PDC
PDC

Mason "De PL spelers zullen niet in financiële problemen komen"

Mason "De PL spelers zullen niet in financiële problemen komen"

Voormalig dartspeler Chris Mason sprak over de financiële impact die het uitstellen van toernooien kan hebben op de spelers. Inmiddels zijn diverse toernooien niet doorgegaan, waaronder ten minste acht Premier League avonden.

Mason sprak hierover op Love Sport Radio en aan hem werd gevraagd hoe spelers het hoofd nu boven water zullen houden, aangezien er geen toernooien worden gespeeld.

"De Premier League spelers zijn fortuinlijk, die behoren tot de elite kant van de sport. Zij hebben nagenoeg financiële zekerheid en bevinden zich in een bevoorrechte positie, met hen komt het dus goed" is de analist aka commentator van mening.

"Maar de overige jongens, die op de Tour afhankelijk zijn van de European Tour evenementen in het weekend en de ranking toernooien waar zij 500 pond hier en 1000 pond daar kunnen verdienen, zullen het nu pittig vinden".

"Net als met vele zelfstandigen, heb ik ook met deze spelers te doen omdat er nog veel onduidelijk heerst en er zijn velen die het moeilijk zullen hebben in de komende maanden. De Premier League jongens zullen zeker niet tot deze groep behoren, zij hebben genoeg geld".

"Wat ook nadelig voor de spelers kan zijn is hun spel. Ze trainen veel. Je ziet veel spelers bezig met challenges. Ik zie mensen het via een toiletrol doe, de drie-ballen challenge, jezelf bezig houden. Het is heel vermakelijk op social media, dat zeker. Maar ze zullen enigszins uit vorm raken".

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws