PDC WK: Colin Osborne wint overtuigend van Chris Thompson PDC
PDC

PDC WK: Colin Osborne wint overtuigend van Chris Thompson

PDC WK: Colin Osborne wint overtuigend van Chris Thompson

De eerste wedstrijd van de avond werd gespeeld tussen Colin Osborne en Chris Thompson. In de eerste set kende Osborne weinig problemen en deze wist hij met 3-1 in legs binnen te halen. De tweede set begon met een leg voor Thompson maar ook hierna gingen de darts weer richting Osborne die evenals de eerste set ook deze met 3-1 weet binnen te halen. Thompson schoot vervolgens in de derde set wakker en raakte vanuit het niets de ene triple na de andere. Een verdiende 3-1 overwinning in de derde set was het gevolgd waardoor hij de achterstand had verkleint tot 1-2 in sets.

Om kans te maken om de wedstrijd te keren diende hij zijn sterke vorm voort te zetten, maar na de break bleek hij zijn concentratie te hebben verloren en kon hij deze niet meer oppakken. Thompson keek al snel tegen een 0-2 achterstand aan en zag Osborne pijlen voor de wedstrijd missen. De derde leg werd alsnog gepakt door Thompson maar het bleek slechts uitstel van executie want in de daaropvolgende leg liep Osborne ver uit en krijg hij genoeg pijlen voor de winst om het ditmaal wel te beslissen. De wedstrijd resulteerde dus in een 3-1 overwinning voor Colin Osborne.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws