Corey Cadby: "Ben er klaar voor om in korte tijd hoog niveau te laten zien" PDC
PDC

Corey Cadby: "Ben er klaar voor om in korte tijd hoog niveau te laten zien"

Corey Cadby: "Ben er klaar voor om in korte tijd hoog niveau te laten zien"

Nadat hij de finale haalde van de UK Open 2018 is Corey Cadby in maart afgereisd naar Australië. Daar trouwde hij met Breana en heeft hij volop tijd doorgebracht met zijn gezin en familie.

Vanwege problemen met zijn visum heeft hij de afgelopen maanden maar beperkt kunnen deelnemen in het dartcircuit. Vanwege ditzelfde probleem ontbrak The King afgelopen weekend ook op de Auckland Darts Masters.

Aankomend weekend zal hij daarentegen wel van de partij zijn op de Melbourne Darts Masters en datzelfde geldt voor de Brisbane Darts Masters een week later.

"Ik kan niet wachten om in Melbourne weer aan de start te verschijnen om verloren tijd in te halen. Eerder heb ik laten zien dat ik in een korte tijd mee kan op het hoogste niveau en ik kan niet wachten om dit nogmaals te laten zien," aldus de finalist van de Auckland Darts Masters 2017.

Cadby baalt van de problemen met zijn visum maar ziet er ook het positieve van in.

"Het is niet makkelijk om in onzekerheid te wachten op je visum. Je levert alle papieren aan maar krijgt vervolgens helemaal niets te horen. Maar daarentegen kan ik daardoor wel veel tijd doorbrengen met mijn gezin. Ik ben getrouwd met mijn mooie vrouw en dat was een moment om nooit meer te vergeten," besluit Cadby.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws