Corey Cadby: "Ik wil van de beste winnen en dat is Michael van Gerwen" PDC
PDC

Corey Cadby: "Ik wil van de beste winnen en dat is Michael van Gerwen"

Corey Cadby: "Ik wil van de beste winnen en dat is Michael van Gerwen"

Voorafgaand aan de Melbourne Darts Masters sprak met Corey Cadby over zijn voorbereiding en verwachting van aanstaand weekend op de Melbourne Darts Masters.

Wanneer hem wordt gevraagd of hij iemand in het bijzonder zou willen treffen in Melbourne klinkt de Australiër stellig: Van Gerwen.

Corey Cadby: "Voor mij telt maar 1 ding en dat is winnen en de trofee mee naar huis nemen. Als je de beste wilt zijn moet je ook winnen van de beste en dat is Michael van Gerwen."

De kans dat deze ontmoeting er dit weekend ook in zit is behoorlijk groot. Wanneer ze allebei hun eerste partij winnen staan ze zaterdag namelijk al tegenover elkaar.

Hiervoor moet Cadby zijn landgenoot Simon Whitlock afschudden en dient Van Gerwen af te rekenen met Raymond Smith.

Ook Phil Taylor kwam nog ter sprake in het gesprek en de Australiër deelt de mening van Peter Wright als het aankomt op de 16-voudig wereldkampioen.

"Het is mooi om te horen als zo iemand lovende woorden over je spreekt en ik zou hem dan ook heel graag terugzien komen," besluit de 23-jarige Australiër.

De volledige podcast is hieronder te beluisteren. Ook Justin van Tergouw komt hierin aan bod die vorige week Glen Durrant versloeg op de België Masters.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws