Home PDC Crisis bij Andy Hamilton die noodgedwongen huis moet verkopen

Crisis bij Andy Hamilton die noodgedwongen huis moet verkopen

Het zit Andy Hamilton op dit moment niet mee. De voormalig PDC-speler verkeerd in financiële problemen en het mislopen van een tourkaart draagt daar niet aan bij.

Vorige week kwam hij nog met positief nieuws naar buiten dat hij verloofd is.

Maar inmiddels ziet de wereld van Hamilton er een stuk somberder uit. The Hammer laat hierover het volgende weten:

“De verloving voelde fantastisch, maar dinsdag moest ik naar de rechtbank. De financiën van mijn scheiding kwamen aan bod en aan het einde van de dag werd duidelijk dat ik mijn huis moet verkopen waarbij alle inkomsten naar mijn ex-vrouw zullen gaan.”

Ook aan het dartbord zit het hem niet mee. Hij wist zich dan nog wel te plaatsen voor de Lakeside 2019, maar daarin ging hij in de eerste ronde al onderuit. Zoals vermeld greep hij afgelopen weekend ook naast een Tourkaart bij de PDC en dus zal hij nog een jaar het BDO-circuit afgaan.

Over zijn verrichten aan de oche spreekt Andy Hamilton als volgt:
“Wat kun je verwachten als je mentaal volledig in een put zit. Is dit waar het allemaal eindigt? Loop ik van iedereen en alles weg? Ik heb niets meer…”

Hij vervolgt: “Momenteel zit ik echt in de grootste achtbaan van emoties die ik ooit heb ervaren. Ik verontschuldig me aan iedereen die ik pijn doe of laat zitten. Dat ben ik niet zelf, maar de gebroken man in me.”