Home PDC Cross verwacht toffe Kiwi tegenstander op Nieuw-Zeeland Darts Masters

Cross verwacht toffe Kiwi tegenstander op Nieuw-Zeeland Darts Masters

2019-03-28 PDC Premier league Ahoy donderdag Rob Cross

De World Series of Darts is Down Under in volle gang. Na de Brisbane Darts Masters en de Melbourne Darts Masters, staat nu de Nieuw-Zeeland Darts Masters voor de deur. Dit laatste World Series of Darts toernooi in augustus wordt op 23 en 24 augustus gespeeld. Kersverse Melbourne Darts Master Michael van Gerwen en landgenoot Raymond van Barneveld behoren tot de acht PDC vertegenwoordigers. Brisbane Darts Masters winnaar Damon Heta zal zijn pijlen wederom laten spreken.

PDC vertegenwoordigers: Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Peter Wright, James Wade, Simon Whitlock, Raymond van Barneveld
Oceanië vertegenwoordigers: Kyle Anderson, Corey Cadby, Cody Harris, Haupai Puha, Craig Caldwell, Damon Heta, Ben Robb, David Platt

Rob Cross, die in de Brisbane Darts Masters finale nipt verloor van Damon Heta, weet wat hem te wachten staat. De als derde geplaatste Cross, die in zijn eerste ronde partij Kiwi Warren Parry treft, verwacht dat de natie klaar is voor darts op hoog niveau.

“Spelers worden sterker en het niveau wordt steeds hoger, ik zie dus niet in waarom wij deze week geen finalist uit Nieuw-Zeeland kunnen hebben. Cody Harris bijvoorbeeld is een gevaarlijke speler, hij kan ver komen op dit toernooi”.

Voltage maakte zijn World Series of Darts debuut in 2018 op de Auckland Darts Masters. “Het is geweldig om terug te zijn. Ik heb een geweldige reis gehad tijdens de World Series, het is fantastisch om weer in Nieuw-Zeeland te zijn”.

Uitzendingen RTL7:
23 augustus: 22:15- New Zealand Darts Masters – Eerste ronde
24 augustus: 22:00- New Zealand Darts Masters – Finaledag

Loting
(1) Peter Wright v Damon Heta
James Wade v Craig Caldwell
(4) Daryl Gurney v David Platt
Raymond van Barneveld v Cody Harris
(2) Michael van Gerwen v Kyle Anderson
Gary Anderson v Haupai Puha
(3) Rob Cross v Warren Parry
Simon Whitlock v Ben Robb

Speelschema
Vrijdag 23 augustus
Eerste ronde
James Wade v Craig Caldwell
Simon Whitlock v Ben Robb
Daryl Gurney v David Platt
Rob Cross v Warren Parry
Gary Anderson v Haupai Puha
Peter Wright v Damon Heta
Michael van Gerwen v Kyle Anderson
Raymond van Barneveld v Cody Harris
Best of 11 legs

Zaterdag 24 augustus
Kwartfinales, halve finales, finale
Best of 15 legs