Damon Heta en Corey Cadby plaatsen zich voor Auckland en Sydney PDC
PDC

Damon Heta en Corey Cadby plaatsen zich voor Auckland en Sydney

Damon Heta en Corey Cadby plaatsen zich voor Auckland en Sydney

Tijdens het afgelopen DPA weekend in Dubbo wist Damon Heta een plek op de Auckland Darts Masters te bereiken. Corey Cadby verzekerde zich van deelname aan de Sydney Darts Masters.

Heta, afkomstig uit Perth, won het DPA Australian Open door een 6-1 overwinning op John Weber. In de halve finale wist Cody Harris, die dit weekend Nieuw-Zeeland zal vertegenwoordigen op de World Cup, te verslaan. Hierdoor wist hij de Auckland Darts Masters, die van 17 t/m 19 juni gespeeld zullen worden, te bereiken. Heta zal voor de tweede keer aan de oche verschijnen op de World Series, aangezien hij in 2014 ook al meedeed aan de Sydney Darts Masters.

Heta voegt zich zodoende bij Cody Harris, Warren Parry, die de top twee van de DPNZ ranglijst zijn, en Rob Szabo, die de hoogste nog niet geplaatste speler op de DPNZ ranglijst was. Daarnaast worden er via de DPNZ kwalificatietoernooien van 11 t/m 14 juni nog vier spelers bekend voor de Auckland Darts Masters.

Het Australische talent Corey Cadby heeft zich eindelijk van een World Series toernooi weten te plaatsen door de DPA Australian Singles op zijn naam te schrijven. Zodoende mag hij deelnemen aan de Sydney Darts Masters, die van 18 t/m 20 augustus plaats zullen vinden. Bij de laatste 16 revancheerde Cadby zich op Cody Harris van wie hij op de DPA Australian Open nog verloor. Vervolgens werden op de weg naar de finale ook Stuart Leach en Quinton Gardiner aan de zegekar gebonden. In de finale was Cadby met 6-1 te sterk voor Darren Herewini.

Foto: www.pdc.tv.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws