Danny Noppert beleefde in Riesa op twee na beste weekend ooit PDC
PDC

Danny Noppert beleefde in Riesa op twee na beste weekend ooit

Danny Noppert beleefde in Riesa op twee na beste weekend ooit

Met een plek in de halve finale van het International Darts Open heeft Danny Noppert afgelopen weekend uitstekende zaken gedaan.

Hiermee verzekerde hij zich van deelname aan de World Grand Prix en schreef hij 6.000 pond bij op zijn naam.

Slechts twee keer eerder won Noppie meer geld op een darttoernooi. Uiteraard staat zijn finaleplek op de Lakeside van 2017 met stipt op 1. Dit leverde de Nederlander 35.000 pond op.

Hierna volgt de 7.500 pond die hij pakte op de Grand Slam of Darts in 2016. Toen verloor hij nipt met 10-9 van Gary Anderson in een waanzinnig duel.

Eerder dit jaar haalde de Fries ook al de halve finale op de PDC European Darts Grand Prix en daar pakte hij 6.000 pond. Afgelopen weekend evenaarde hij deze prestatie en daarmee de bijbehorende vergoeding.

Op de voet volgen zijn titel op de Finder Darts Masters 2017, goed voor 5.000 euro, en zijn plek bij de laatste 16 van de Lakeside 2018, goed voor 4.500 pond.

Op de World Grand Prix is deelname al goed voor 5.000 pond en ligt er uiteindelijk voor de winnaar 100.000 pond klaar. Alle kansen dus voor Noppert om het toernooi in bovenstaand rijtje toe te voegen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws