Danny Noppert stormt de top 64 binnen na zijn zege op PC 20 PDC
PDC

Danny Noppert stormt de top 64 binnen na zijn zege op PC 20

Danny Noppert stormt de top 64 binnen na zijn zege op PC 20

Danny Noppert behoort zich sinds zaterdag tot de 64 beste spelers van de wereld. Na zijn zege op de , stormt de Fries de top 64 binnen.

Sinds Noppie een tourkaart bemachtigde in januari dit jaar, heeft hij zich snel ontwikkeld. Hij wist op de vloertoernooien en de European Tour steeds verder te komen. Zijn beste prestaties waren een halve finaleplek op de European Darts Grand Prix en de International Darts Open. Zaterdag was de kers op de taart met zijn eerste PDC titel op de twinstigste Players Championship van het jaar.

Erik Middelkoop (Twitter) heeft de Order of Merit ge-update (zie hieronder), na de Players Championship 20. Danny Noppert komt van plek 69 en springt tien plekken naar boven. Runner-up van de Players Championship 20, Ian White, staat wederom in de top tien na zijn finaleplek. In de top 32 zien we vijf Nederlanders, waaronder Jermaine Wattimena die van plek 33 naar plek 32 is gestegen.

Onderstaande Order of Merit is exclusief het prijzengeld van de World Grand Prix 2016 en inclusief het startgeld van de World Grand Prix 2018. De World Grand Prix 2018 deelnemers zijn groen gearceerd.

Danny Noppert stormt de top 64 binnen na zijn zege op PC 20

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws