Darter Max “The Maximiser” Hopp tekent contract bij Bull’s Nederland PDC
PDC

Darter Max “The Maximiser” Hopp tekent contract bij Bull’s Nederland

Darter Max “The Maximiser” Hopp tekent contract bij Bull’s Nederland

De 21-jarige Duitse dartspeler, die te boek staat als groot darttalent heeft bij Bull’s NL een contract getekend dat op 1 november 2017 in zal gaan. “The Maximiser” beschikt ondanks zijn jonge leeftijd al over de nodige ervaring in het (jeugd)circuit: in 2015 werd hij winnaar van de PDC Youth World Championship en in 2015 en 2017 bereikte hij de laatste 32 op het PDC World Championship.

Op jonge leeftijd speelde Hopp in Antwerpen de WDF Europe Youth Cup, de toen 15-jarige Duitser won het single toernooi welke niet meer door een Duitser gewonnen was na 1994. The Maximiser versloeg in de finale van 2012 de Nederlander Jeffrey de Zwaan.

Momenteel is Max Hopp actief in het PDC Pro Tour circuit, heeft de US Darts Masters in Las Vegas gespeeld en heeft laatst namens Duitsland ook meegedaan aan de World Cup of Darts, waarin bij de laatste 8 met 2-1 verloren werd van de latere winnaar Nederland.

Het gehele team van Bull’s NL is opgetogen over de komst van Max Hopp, heet hem van harte welkom bij ons merk en wenst hem veel succes in de belangrijke komende periode! In nauwe samenwerking met de Duitser zijn nieuwe darts ontwikkeld, waarna de uiteindelijke productie in Nieuw-Zeeland heeft plaatsgevonden. Binnenkort zijn ze bij Bull’s NL te verkrijgen!

Bull’s NL ziet in Max een potentiële toekomstige wereldtopper en zal hem bijstaan en hem voorzien van materiaal waarmee hij optimale prestaties kan leveren!

Het nieuwe dartshirt van Max Hopp is al verkrijgbaar via de volgende link.

Aanvullende info:
Geboren: 20 augustus 1996
Woonplaats: Idstein, Duitsland

Gewonnen toernooien:
Italian Grand Masters in 2011
Austria Open Vienna in 2012
WDF Europe Youth Cup in 2012
PDC World Central European Qualifying Event in 2012
PDC World Germany Qualifying Event in 2014
PDC World Youth Championship in 2015PDC Development Tour 5 in 2016

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws