Home PDC Daryl Gurney gaat live op BBC kaal bij opbrengst 10.000 pond

Daryl Gurney gaat live op BBC kaal bij opbrengst 10.000 pond

Een maand geleden plaatsen we al dit artikel waarin werd aangekondigd dat Daryl Gurney kaal gaat voor het goede doel.

Inmiddels is er ook steun gekomen vanuit Nederlandse hoek in de vorm van Stichting Muco & Friends gevestigd in Zoetermeer. Zij hebben namelijk apen beschikbaar gesteld om de inzamelingsactie van Gurney te ondersteunen.

De apen zijn middels al gearriveerd in Engeland en vanaf heden is het mogelijk om op de eerste aap te bieden met een shirt van Daryl Gurney. En het is niet zomaar een shirt want dit betreft de outfit die hij droeg tijdens zijn duel met Gerwyn Price in Sheffield waarbij het welbekende opstootje ontstond.

SuperChin heeft tevens laten weten dat hij zijn hoofd live op BBC zal laten kaascheren als de opbrengst 10.000 pond bereikt.

Bieden kan tot 22 augustus via deze link.

Hey guys This is Muco and this little monkey and his friends have been raising money in the Netherlands for Cystic…

Posted by Daryl Gurney on Thursday, 15 August 2019

Graag uw aandacht i.v.m. onderstaand artikel.
https://www.dartfreakz.nl/blog/pdc2/help-daryl-gurney-aan-een-kale-kop-en-steun-daarmee-het-goede-doel/
Stichting Muco & Friends gevestigd in Zoetermeer, https://www.mucofriends.com/, heeft apen (Muco) beschikbaar gesteld voor de inzameling van Daryl Gurney voor CF. Hetgeen wat Muco & Friends al jaren in Nederland doet. Zie het bericht en de foto van Daryl over zijn inzameling en met behulp van Muco. De apen zijn al in Engeland. ) Ik heb toestemming om de foto te gebruiken.
https://www.facebook.com/540636199444764/posts/1329270673914642/ wellicht is het mogelijk voor u melding te maken op uw site om zo Daryl te helpen! Er zijn nog veel meer apen indien gewenst!

Met vriendelijke groet,

Dikkie Emons