Daryl Gurney scheert binnenkort mogelijk hoofd kaal voor goed doel PDC
PDC

Daryl Gurney scheert binnenkort mogelijk hoofd kaal voor goed doel

Daryl Gurney scheert binnenkort mogelijk hoofd kaal voor goed doel

Daryl Gurney heeft laten weten dat hij zich op een bijzondere manier wil inzetten voor het goede doel. SuperChin daagt namelijk zijn volgers uit om meer dan 10.000 pond op te halen voor de strijd tegen taaislijmziekte .

Mocht dit lukken dan zal voor aanvang van de Champions League of Darts het hoofd van Gurney worden kaalgeschoren. Dit toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 19 en 20 oktober.

"De taaislijmziekte heeft een enorme impact op mijn leven gehad. Twee jaar geleden verloor ik mijn beste vriend Aaron aan deze ziekte en tegenwoordig word ik vaak gevraagd om iets te doneren aan goede doelen. Alhoewel ik niet alle goede doelen kan steunen heb ik met mijn manager een mooi idee bedacht," aldus SuperChin.

Hij vervolgt: "Als we 10.000 pond aan donaties ophalen voor een goed doel, dan scheer ik voorafgaand aan de Champions League of Darts in oktober mijn hoofd kaal."

Binnenkort komt Daryl Gurney met meer informatie over deze actie.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws