Dave Chisnall evenaart record gemiddelde van landgenoot Phil Taylor PDC
PDC

Dave Chisnall evenaart record gemiddelde van landgenoot Phil Taylor

Dave Chisnall evenaart record gemiddelde van landgenoot Phil Taylor

Zaterdag werd er een record geëvenaard op het German Darts Championship 2018, namelijk het record van het hoogste PDC podium gemiddelde gegooid door een Engelsman. Deze prestatie komt op naam te staan van Dave Chisnall die een gemiddelde van maar liefst 118.66 boekte in zijn tweede ronde partij tegen Mark Webster.

Chisnall deelt dit record met Phil Taylor want hij evenaart, als Engelsman, het PDC podium record gemiddelde dat op naam stond van landgenoot Phil Taylor. Het hoogste PDC podium gemiddelde, gegooid door een Engelsman, stond op naam van de zestienvoudig wereldkampioen die ook 118.66 noteerde en wel acht jaar geleden bij de laatste 32 van de UK Open 2010 tegen Kevin Painter.

Zaterdag behaalde Chisnall het gemiddelde van 118.66 na het gooien van onder meer vijf 180-ers, vijf 100+ scores, zeven 140+ scores, een hoogste finish van 121 en een finish percentage van 54% (6 uit 11). Webster kwam niet verder dan een gemiddelde van 85.25. Chizzy won de partij ook nog met een whitewash (6-0).

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws