Deelname Wright aan het WK zeer onzeker, komt Jenkins in actie? PDC
PDC

Deelname Wright aan het WK zeer onzeker, komt Jenkins in actie?

Deelname Wright aan het WK zeer onzeker, komt Jenkins in actie?

Peter Wright werd begin december opgenomen in het ziekenhuis, de oorzaak bleek galstenen te zijn. Of de kleurrijke Wright zijn koffer naar Ally Pally kan pakken is nog onzeker. Arjan vd Giessen wist gisteren bij RTL7 te melden dat de Engelsman 3 grote galstenen heeft en daarvoor speciale medicatie heeft gekregen met een dieet en vooral rust moet houden.

Wright gaat erg langzaam vooruit en zijn deelname is zeer onzeker. Snakebite moet voor volgende week woensdag voor 12 u de PDC laten weten of hij kan spelen. Als Wright niet kan komen is de eerstvolgende Terry Jenkins die een uitnodiging krijgt. Wanneer the bull de uitnodiging afwijst is de eerst volgende op de lijst Jamie Caven (39ste) die een uitnodiging krijgt.

Er staat 11000 pond op deelname aan de eerste ronde, dat Jenkins de uitnodiging niet zal aanvaarden lijkt uitgesloten.

Deelname Wright aan het WK zeer onzeker, komt Jenkins in actie?

Peter Wright wil zijn fans zeker niet teleurstellen en als het medisch gezien kan zeker aan de oche verschijnen, of we alsnog Terry Jenkins in Ally Pally in actie gaan zien weten we volgende week woensdag.

We wensen natuurlijk Peter Wright veel beterschap en een spoedig herstel toe.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws