Definitief: 3 Nederlanders pakken tourkaart via European Q-School OOM PDC
PDC

Definitief: 3 Nederlanders pakken tourkaart via European Q-School OOM

Definitief: 3 Nederlanders pakken tourkaart via European Q-School OOM

Zoals in aangegeven was nog even wachten op het aantal inschrijvingen voor de UK Qualifying School 2019, om na te gaan hoeveel spelers een tourkaart konden ontvangen via de European Qualifying School Order of Merit.

Het aantal te vergeven tourkaarten via de Europese Qualifying School Order of Merit hing namelijk af van het definitieve aantal inschrijvingen voor de Britse Qualifying School.

De inschrijving voor laatstgenoemde Qualifying School is gesloten, het aantal is bekend met het gevolg dat er definitief zeven spelers een ticket overhandigd krijgen via de European Q-School ranglijst.

Hiertoe behoren de Nederlanders Yordi Meeuwisse, Vincent van der Meer en Maik Kuivenhoven. Alhoewel, voor Yordi Meeuwisse en Vincent van der Meer (die de finale bereikte op dag vier) waren vrijwel verzekerd van een tourkaart. Zij staan op respectievelijk plek drie en vier op de ranglijst, voor hen kon het niet meer mis gaan. Maik Kuivenhoven, die nog net een tourkaart pakt omdat hij op plek zeven staat van de European Q-School Order of Merit, moest nog even de wachtkamer in en de aanmeldingen van de UK Q-School 2019 afwachten.

Naast de drie Nederlanders, hebben ook Madars Razma en Marko Kantele, John Michael, Jose de Sousa een tourkaart verdiend via de European Qualifying School Order of Merit 2019. In totaal hebben vijf Nederlanders een tourkaart gepakt via de European Qualifying School 2019. Niels Zonneveld en Mike van Duivenbode wisten rechtstreeks een tourkaart te bemachtigen, tezamen met Christian Bunse en Darius Labanauskas.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws