Dennis Lindskjold wint achtste en laatste SDC Pro Tour van 2012 PDC
PDC

Dennis Lindskjold wint achtste en laatste SDC Pro Tour van 2012

Dennis Lindskjold wint achtste en laatste SDC Pro Tour van 2012

Vandaag werd de achtste en laatste SDC Pro Tour van 2012 afgewerkt te Kopenhagen, Denemarken. Dennis Lindskjold heeft deze SDC Pro Tour gewonnen. Hij boekte deze prestatie door Niels Jorgen Hansen met 6-3 in de finale te verslaan. Lindskjold liet ook nog de volgende spelers achter zich: Hans Johnson (6-0), Marcus Elffors (6-4), Hannu Suominen (6-4), Per Larusen (6-4). Ook Veijo Viinika, winnaar van de zevende SDC Pro Tour op de zaterdag, werd in de halve finale verslagen met 6-4.

Voor alle overige uitslagen, klik hier.

Hiermee is er een eind gekomen aan de SDC Pro Tour van 2012. Na dit weekend is de definitieve SDC Pro Tour Order of Merit bekend. De winnaar van de Scandinavische Pro Tour Order of Merit krijgt een ProTour Card voor 2 jaar en de spelers die op de 2e-5e plaats staan mogen gratis deelnemen aan de Q-School, waar ze alsnog een PDC Pro Tour Card kunnen verdienen. De winnaar en runner-up van de Scandinavische Order of Merit plaatsen zich rechtstreeks voor het Ladbrokes wereldkampioenschap.

Zie hier de huidige SDC Order of Merit (exclusief het prijzengeld van dit weekend).

Prijzengeld:

Winnaar:

€1200,-

Runner-up:

€600,-

Halve finalisten:

€300,-

Kwartfinalisten:

€200,-

Laatste 16:

€125,-

Laatste 32:

€50,-

.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws