Dick van Dijk kan dankzij nieuwe sponsor de PDC European Tour gaan spelen PDC
PDC

Dick van Dijk kan dankzij nieuwe sponsor de PDC European Tour gaan spelen

Dick van Dijk kan dankzij nieuwe sponsor de PDC European Tour gaan spelen

Dick van Dijk kan dankzij zijn nieuwe sponsor Kuiper Infra- en Riooltechniek de PDC European Tour gaan spelen. Henk Kuiper, de man achter dit bouwbedrijf, heeft ook al enige jaren het Nederlandse talent Johnny Okken onder zijn hoede. Dick van Dijk zal voorlopige alleen de toernooien op het Europese vasteland spelen. Van een volledige definitieve overstap naar de PDC is nog geen sprake. Van Dijk zal in Nuland beginnen en zal later dit jaar nog een keer in Nuland spelen en in Gladbeck.

De afspraken lopen in principe voor een jaar en Van Dijk kan zonder doelstelling vrijuit gooien bij de PDC toernooien in Europa. Henk Kuiper en Dick van Dijk kennen elkaar al langer en de sponsoring kwam bij een ander toernooi ter sprake toen Kuiper aan Van Dijk vroeg waarom hij niet bij de PDC ging gooien. Het antwoord was simpel: Van Dijk had geen sponsor. Dat probleem is nu opgelost door Kuiper Infra- en Riooltechniek.

Kuiper zal later dit jaar gesprekken starten met Johnny Okken betreft sponsoring van de toernooien die nodig zijn voor plaatsing van de UK Open. Zodra de redactie van Dartfreakz hier meer informatie over heeft leest u het uiteraard terug. Tijdens het PDC toernooi in Nuland zal Dartfreakz een uitgebreid interview houden met Dick van Dijk, Johnny Okken en de sponsor van beide mannen, Henk Kuiper.

Overigens is de inschrijftermijn voor Nuland inmiddels ook geopend. Direct deelnemen aan het hoofdtoernooi op zaterdag en/of zondag kost € 125,- per dag en inschrijving voor het kwalificatietoernooi op vrijdag kost € 25,-. Daarnaast staat deelname ook open voor het 2e PDC Unicorn Jeugdtoernooi op het Europese vasteland. Dit toernooi zal op zaterdagavond worden gehouden en de inschrijving hiervoor kost € 25,-. Het toernooi staat open voor alle spelers die in Europa, buiten de UK wonen. Het toernooi in juni is gesloten voor publiek, maar ingeschreven spelers mogen 1 gast meenemen. Het PDC toernooi dat in september in Nuland gehouden zal worden is wel open voor publiek. Inschrijven kan zoals gebruikelijk via www.pdc-europe.net.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws