Home PDC Donderdagavond geen Premier League maar wel de RTL7 Darts Quiz

Donderdagavond geen Premier League maar wel de RTL7 Darts Quiz

Donderdagavond is in deze periode vanaf 20:00 uur steevast de start van weer een Premier League-avond. Maar zoals bekend gaan deze tot en met eind april niet door en is ook daarna nog onzeker wanneer het weer kan worden opgestart.

Toch kun je deze week om 20:00 uur genieten van darten in de vorm van een Quiz. Dit zal niet gebeuren op televisie maar via internet.

RTL7 is namelijk op zoek naar de grootste dartskenner van Nederland. Ben jij dat misschien? Doe dan donderdag 26 maart om 20.00 uur mee met de grote RTL7 Dartsquiz via Quizstud.com.

Hoe kan ik meedoen?
Het enige wat je hoeft te doen is donderdagavond iets voor 20.00 uur naar Play.quizstud.com te gaan en een code in te vullen die RTL7 Darts later zal delen via de website en de online kanalen. Dan doe je al mee. Je hoeft je dus niet van tevoren in te schrijven of in te loggen bij Quizstud.

Hoe werkt het?
De quiz zal bestaan uit 25 vragen die je moet beantwoorden binnen 20 seconden. Een goed antwoord levert je 10 punten op, tenzij je tijdens de vraag van antwoord wisselt. Dat kost je 1 punt. Na iedere vraag wordt de ranglijst direct geüpdatet, zodat je kan zien op welke plek je staat. Je winnaar mag rekenen op een eervolle vermelding.

Wat heb ik nodig?
Je hoeft alleen een smartphone of computer met internet bij de hand te hebben. Daarnaast is een goede dosis dartskennis handig, maar je kan natuurlijk ook meedoen om te kijken hoeveel je weet.