Eerste deelnemer die is geplaatst voor PDC WK 2021 is al bekend PDC
PDC

Eerste deelnemer die is geplaatst voor PDC WK 2021 is al bekend

Eerste deelnemer die is geplaatst voor PDC WK 2021 is al bekend

Terwijl het dartseizoen dit jaar nauwelijks op gang was gekomen moest er tijdelijk een grote streep doorheen vanwege het Corona-virus. Inmiddels is bekend dat de World Matchplay in juli het eerstvolgende toernooi zal zijn waarmee het seizoen weer zal doorstarten.

Ondanks dat er bijna niet is gespeeld is 1 speler wel al zeker van deelname aan het PDC WK 2021 en dat is Gordon Mathers. De Australiër heeft zich geplaatst op basis van de Australische ranking die is stopgezet.08

[caption id="attachment_342741" align="alignright" width="640"]

Eerste deelnemer die is geplaatst voor PDC WK 2021 is al bekend

Gordon Mathers - Foto: Lawrence Lustig/PDC[/caption]

Het podium in Alexander Palace is niet nieuw voor hem aangezien hij ook al van de partij was op het PDC WK 2018. Toen verloor hij in de eerste ronde van de Japanner Seigo Asada.

Zondag 14 juni zal er nog een speler bijkomen die verzekerd is van deelname aan het aanstaande wereldkampioenschap. Dan wordt namelijk de finaledag gespeeld van de German Super League waarbij wordt gestreden om een Duits kwalificatieticket.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws