Home PDC Eerste twee Premier League avonden in april gaan ook niet door

Eerste twee Premier League avonden in april gaan ook niet door

2019 Unibet Premier League: Night Two-Thursday February 14 The SSE Hydro, Glasgow, Rob Cross v James Wade pic shows: crowds at the Hydro Glasgow

Vanwege de corona pandemie is de PDC genoodzaakt diverse toernooien uit te stellen. De Premier League avonden in april zijn echter, onder voorbehoud, op de kalender blijven staan.

Nu is bekend geworden dat in elk geval de eerste twee Premier League avonden in april toch verzet worden naar latere data in dit jaar. Het gaat dan om de Premier League avonden in Belfast en Sheffield die gespeeld zouden worden op respectievelijk 2 april en 9 april.

De Premier League van 9 april in Sheffield, Engeland is verschoven naar 2 juli 2020. Een nieuwe data voor de Premier League van 2 april in Belfast, Noord-Ierland wordt te zijner tijd bekendgemaakt.

In april staan ook de volgende Premier League avonden op de kalender: op 16 april in de Manchester Arena, op 23 april in de Mercedes-Benz Arena te Berlijn en op 30 april in de Birmingham Arena. Het is nog niet bekend of deze drie avonden wel afgewerkt zullen worden. PDC bekijkt de situatie, nadere informatie volgt.