Exclusief: Mareno Michels stapt over naar de PDC PDC
PDC

Exclusief: Mareno Michels stapt over naar de PDC

Exclusief: Mareno Michels stapt over naar de PDC

De 25-jarige Mareno Michels die onlangs nog deelnam aan de Lakeside 2010 heeft zojuist zijn overstap naar de PDC bevestigd. Na jarenlang te zijn uitgekomen voor de BDO heeft hij nu de mogelijkheid gekregen om de stap naar de PDC te maken.

“Mijn twee sponsoren Finder en Controlin hebben deze overstap voor mij mogelijk gemaakt”, aldus de uit Dordrecht afkomstige Michels. “Momenteel zijn we bezig met de inschrijving en ik hoop dat ik vanaf 6 februari al kan deelnemen aan de Player Championship in Gibraltar.”

In zijn dartscarrière bij de BDO wist Mareno zich tweemaal te plaatsen voor de Lakeside. In 2006 maakte hij zijn debuut op het podium in Frimley Green. Helaas was de eerste ronde zijn eindstation waarin hij werd verslagen door Paul Hogan. Enkele weken geleden keerde hij terug op het podium van de Lakeside, maar ook ditmaal wist hij helaas niet verder te komen dan de eerste ronde. Ditmaal was de Schot John Henderson verantwoordelijk voor de uitschakeling.

Morgen zullen we een interview met Mareno Michels plaatsen, waarbij de overstap naar de PDC centraal staat.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws