Fallon Sherrock gaat strijd aan met Van Barneveld en Van Gerwen PDC
PDC

Fallon Sherrock gaat strijd aan met Van Barneveld en Van Gerwen

Fallon Sherrock gaat strijd aan met Van Barneveld en Van Gerwen

Dé sensatie van het PDC WK 2020 zal in januari ook in actie komen in Nederland. Fallon Sherrock is namelijk toegevoegd aan de line-up van Kings of Darts.

Vorige week werd ze ook al uitgenodigd om als eerste dame deel te nemen aan het World Series of Darts toernooi US Darts Masters.

Tijdens de 3 avonden van Kings of Darts zal ze één keer spelen tegen Michael van Gerwen, één keer Raymond van Barneveld en één keer Gerwyn Price. Op welke avond ze tegen wie zal strijden is nog niet bekend.

Neem ook eens een kijkje op www.dartfreakz.nl/veiling waar we tijdens het PDC WK iedere dag een uniek item veilen voor het goede doel KiKa.

Van Barneveld: "Wat een geweldige prestatie levert Fallon in Ally Pally. Ongekend! Het is fantastisch dat ik ook een keer tegen haar mag spelen."

Fallon Sherrock heeft inmiddels ook gereageerd op haar uitnodiging voor de demo-avonden in de Nederland.

"Ik vind het een eer om aan te treden tegen een aantal van de beste spelers ter wereld, zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Gerwyn Price. Ik hoop dat ik op de steun van het Nederlandse publiek kan rekenen en dat mijn optredens meisjes en vrouwen in Nederland zal inspireren om ook de darts op te pakken.”

Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar www.kingsofdarts.nl.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws