Gary Anderson: "Dubbelslag is niet slecht voor een oude man" PDC
PDC

Gary Anderson: "Dubbelslag is niet slecht voor een oude man"

Gary Anderson: "Dubbelslag is niet slecht voor een oude man"

Afgelopen weekend kon niet beter verlopen voor Gary Anderson. De huidige nummer 4 van de wereld versloeg gisteren Jeffrey de Zwaan met 6-2 in de finale nadat hij op zaterdag al met 6-0 te sterk was voor Peter Wright in de eindstrijd.

Op zondagavond keek The Flying Scotsman dan ook tevreden terug op het weekend.

"Ik ben blij dat ik een dubbelslag heb kunnen maken dit weekend. Dat is toch niet slecht voor een oude man," aldus de Schot met een knipoog. Hij vervolgt: "Zaterdag ging het beter dan zondag, maar ik ben blij met mijn twee zeges. Ik speel graag deze toernooien zoals de Players Championships en UK Open qualifiers."

Vorige week liet Anderson ook al weten dat hij op leeftijd is dat er mogelijk een spoedig pensioen aan zit te komen. "Met darten ben ik in ruim 20 jaar over de hele wereld geweest en ik heb er enorm van genoten,” aldus de 47-jarige Anderson.

Ook maakte de Schot in het interview, na afloop van zijn tweede Players Championships-titel in één weekend, van de gelegenheid gebruik om even een leuke boodschap aan Michael van Gerwen te brengen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws