Home PDC Glen Durrant gooide afgelopen weekend ruim 100,00 gemiddeld

Glen Durrant gooide afgelopen weekend ruim 100,00 gemiddeld

Foto: Evert Zomer

Gisteren wist Glen Durrant zijn eerste titel bij de PDC te winnen nadat hij het vorig weekend ook al tot de finale wist te schoppen. Hiermee is zijn overstap vooralsnog een daverend succes.

We nemen in onderstaand overzicht een blik op al zijn 17 gespeelde wedstrijden.

Duzza begon op de Players Championship 1 met een nederlaag tegen Alan Tabern, maar een dag later versloeg hij op rij Madars Razma, Peter Wright, Zoran Lerchbacher, Robert Thornton, John Henderson en Joe Cullen alvorens hij in de finale onderuit ging tegen Dave Chisnall.

Daarna was er het eenmalige optreden in de Premier League waarbij hij ondanks een gemiddelde van rond de 100,00 zijn meerdere moest erkennen in Daryl Gurney.

Afgelopen weekend stond weer in het teken van de Players Championship en nadat het op zaterdag wederom mis ging verliep zondag perfect. Op zaterdag werd de 3-voudig BDO-kampioen nog verslagen door Luke Woodhouse maar een dag later won hij op rij van Jamie Lewis, Mensur Suljovic, Bradley Brooks en Gerwyn Price waarna in de finale Dimitri van den Bergh werd verslagen.

Zijn gemiddelde over afgelopen weekend lag ruim boven de 100,00 met als uitschieter de 109,29 die hij gooide tegen Gerwyn Price in de halve finale.