Home PDC Glen Durrant: “Ik ga van ieder moment genieten op PL-podium”

Glen Durrant: “Ik ga van ieder moment genieten op PL-podium”

2018 bwin Grand Slam of Darts Simon Whitlock v Glen Durrant Pic: Christopher Dean / Scantech Media Ltd/PDC Darts 07930 364436 chris@scantechmedia.com www.scantechmedia.com

Donderdagavond is het zover, dan zien we de huidige BDO wereldkampioen in actie op het podium van de Premier League. Glen Durrant zal het daarin gaan opnemen tegen Daryl Gurney en hij kijkt er enorm naar uit.

“Ik ben in de zevende hemel op dit moment en ik ga van ieder moment genieten. Toen ik net op weg was naar het werk voor een vergadering las ik dat Gary Anderson zich had teruggetrokken. Tijdens datzelfde overleg bleef mijn telefoon maar afgaan en na afloop hoorde ik dat ik in Glasgow in actie mocht komen,” aldus Duzza.

Hij vervolgt: “Dat telefoontje was de kers op de taart van een geweldige maand. Ik denk niet dat het beter had kunnen gaan. Zodra ik donderdag richting het podium loop wordt dat één van mijn hoogtepunten uit mijn carrière.”

Over zijn kansen is hij terughoudend waarbij hij zichzelf in een underdog-positie praat: “Onlangs heeft Gurney mij op een demo nog overlopen met een gemiddelde van 114,00 dus het zal heel erg moeilijk worden. Maar ik zie het als een bonus dat ik mag deelnemen en die kans grijp ik met beide handen aan. Ik zou het ontzettend gaaf vinden als het publiek mij donderdag steunt.”

Premier League speelweek 2
Peter Wright v Michael Smith
Rob Cross v James Wade
Raymond van Barneveld v Gerwyn Price
Daryl Gurney v Glen Durrant
Mensur Suljovic v Michael van Gerwen