Home PDC Glen Durrant overweegt te stoppen als hij de WK-titel 2021 pakt

Glen Durrant overweegt te stoppen als hij de WK-titel 2021 pakt

BETFRED WORLD MATCHPLAY 2020 MARSHALL ARENA, MILTON KEYNES PIC LAWRENCE LUSTIG ROUND1 GLEN DURRANT V JEFFREY DE ZWAAN GLEN DURRANT IN ACTION

In zijn interview na de winst op Daniel Baggish liet Glen Durrant weten dat hij mogelijk zijn pijlen opbergt als hij de wereldtitel zou pakken.

Glen Durrant: “Ik heb drie Lakeside-titels maar nog geen wereldtitel, zo zie ik het. Mocht ik het PDC WK winnen dan kan het zomaar zijn dat ik ermee stop. Misschien nog een jaar de tour af als afsluiter en dan kan ik met pensioen. Ik wordt er niet jonger op en kan het niet eeuwig opbrengen om dit niveau vast te houden.

Om dit te bereiken zal hij vanavond moeten afrekenen met Dirk van Duijvenbode. Dan staan de twee tegenover elkaar om te strijden voor een plek in de kwartfinale.

Tijdens het PDC WK organiseren we weer een veiling waarbij iedere avond om 20:00 uur weer een item afloopt. De opbrengst gaat volledig naar KiKa en de aangeboden items vind je op www.dartfreakz.nl/veiling