Grand Slam of Darts tweede ronde met o.a Van den Bergh PDC
PDC

Grand Slam of Darts tweede ronde met o.a Van den Bergh

Grand Slam of Darts tweede ronde met o.a Van den Bergh

De 2de ronde van de Grand Slam Of Darts deze woensdagavond stond toch wel vol met iets wat verrassingen. Van alle poulewinnaars werden er maar liefst 3 uitgeschakeld vanavond.

De partijen waren mooi maar vooral ook spannend en we kregen als toetje een heerlijke 9-darter voorgeschoteld van onze swingende zuiderbuur Dimitri van den Bergh.

De wedstrijden vanaf 20:00 uur
Stephen Bunting (88.14) v Dimitri Van den Bergh (90.16) 6-10

Het was een vrij basic dartwedstrijdje van beide heren, en lange tijd bleef het gelijk opgaan. In leg 9 is het Dimitri van den Bergh die Bunting weet te breaken. Dit lijkt lange tijd het knakpunt van de partij te zijn totdat The Dreammaker in leg 15 de perfecte leg weet te gooien en daarbij de nekslag aflevert aan Stephen Bunting en de partij een legje later weet binnen te slepen.

Gerwyn Price (92.94) v Josh Payne (84.1) 10-5

Geen hoogstaande partij van beide mannen, maar wel een erg leuke wedstrijd om te zien. tot 5-5 ging het gelijk op met een break aan beide kanten die niet verzilvert kon worden, maar na de pauze is het Price wat de klok slaat. Hij wint de laatste 5 legs op rij en wint de partij met 10-5.

Rob Cross (92.23) v Mensur Suljovic (93.63) 7-10

Een zeer vermakelijke wedstrijd tussen deze 2 mannen. bij deze omgedoopt tot the Game of Breaks. In de eerste 10 legs waren er al 7 breaks, waarbij voor de eerste pauze Suljovic Cross brak met een 116 finish en Cross de leg daarop antwoordde met een 130 finish om terug te breaken. In leg 16 brak Mensur Suljovic Rob Cross nogmaals via een 76 finish en dat was het breakingpoint voor Cross. Suljovic pakt de laatste leg met een 96 finish en daarmee de wedstrijd met 10-7.

Peter Wright (93.86) v Simon Whitlock (94.95) 6-10

Goeie degelijke wedstrijd van beide mannen, Simon Whitlock ging de eerste pauze in met een 3-2 voorsprong via een 108 finish. The wizard ging goed door, Wright kwam nog wel iets wat terug maar het mocht niet meer baten. In de laatste leg maakte Whitlock met een 171 score het zich nog erg makkelijk en pakte de leg via een break op dubbel 4 om zo de wedstrijd met 10-6 te winnen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws