GSOD avond Harms en Vd Bergh onderuit. Van Gerwen pakt winst PDC
PDC

GSOD avond Harms en Vd Bergh onderuit. Van Gerwen pakt winst

GSOD avond Harms en Vd Bergh onderuit. Van Gerwen pakt winst

In het Aldersley Leisure Village in Wolverhampton wist Wesley Harms zijn eerste poule wedstrijd niet te winnen. James Wade versloeg de Nederlander met 5-1, Mighty Mike deed wel goede zaken.De Brabander versloeg eenvoudig Jim Williams.

De Belg Dimitri van den Bergh wist Thornton niet te verslaan. Een leuke wedstrijd met meerdere 100+ finishes ging uiteindelijk naar de Schot die onder andere een 160-finish mocht noteren.

De Grand Slam Of Darts is live te volgen op RTL7.

Avondsessie de wedstrijden.
Poules A-D Eerste wedstrijden
Darren Webster (96.7) v William O'Connor 3-5 (100.46) (D)
De Ierse The Magpie wist een 3-2 achterstand fenomenaal om te buigen naar een winst. De Ier wist drie legs op rij te pakken tegen Webster. De Demolition Man Webster kreeg nog een kans voor 4-4 vanaf 95 maar miste tops.

Gerwyn Price (88.21) v Mikuru Suzuki 5-3 (84.24)(C)
De Japanse Suzuki west het Price knap lastig te maken, na afloop was Price dan ook zeer respectvol naar de BDO wereldkampioene uit Japan. Met een 14-darter wist The Miracle 1-1 te maken waarna de imposante Price 142 uitgooit voor 3-2. De Japanse niet onder de indruk en gooit 116 uit voor 2-2. Price mist vervolgens in de zesde leg wat dubbels waardoor Suzuki koel dubbel één weet te gooien voor 3-3. Een 13- en 17-darter weten Price te redden en de winst te pakken tegen Suzuki.

Ian White (88.94) v Steve Lennon 5-2 (90.42)(B)
In de vijfde leg weet White te breaken, Lennon mist vervolgens wat dubbel en komt niet meer in de wedstrijd. De 49-jarige Diamond loopt weg van Lennon en wint daarmee zijn eerste poule wedstrijd in Wolverhampton.

Gary Anderson (94.75) v Dave Parletti 5-1 (86.2) (D)
The Flying Scotsman is terug, de Schot kampte met de nodige fysieke problemen die hij lijkt opgelost te hebben. Anderson was subliem op de dubbel en wist drie 180-scores te gooien tegen de 36-jarige Architect uit London. De Brit wist pas in de vijfde leg op het bord te komen, Parletti wist de BDO eer niet hoog te houden.

James Wade (93.72) v Wesley Harms 5-1 (86.78) (B)
Met een 140-finish wist Wade te winnen van de Nederlander. De Noord-Hollander liet te veel liggen, Harms kreeg de pijlen met 18.18% op de dubbel maar niet op de plek waar hij ze graag wenste. The Machine wist relatief eenvoudig zijn eerste poule wedstrijd te winnen.

Michael van Gerwen (97.89) v Jim Williams 5-2 (83.34) (A)
Van Gerwen is wat 'ziekjes' naar Wolverhampton gekomen maar kwam geen moment in de problemen. De Brabander kwam 3-0 voor waarna de Welsman de vierde leg wist te pakken. The Quiff pakt ook nog leg zes nadat MvG zijn eerste matchdart op tops mist. Mighty Mike maakt het keurig af door de zevende leg met een 145-finish te eindigen.

Adrian Lewis (87.48) v Ross Smith 5-2 (86.11)(A)
Jackpot gooide emotie in zijn spel, de Brit kwam niet in zijn ritme. De vierde en zesde leg kan Smith pakken de overige legs gingen naar Lewis die met 5-2 een matige wedstrijd wist te beslissen.

Dimitri Van den Bergh (95.44) v Robert Thornton 4-5 (91.46) (C)
Van den Bergh mocht de avondsessie afsluiten. De Belg weet in leg vijf meteen 102-finish te breaken alleen heeft hij er niets aan omdat de Schot met een 160-finish de re-break gooit. Met een 13-darter weet Thornton het goede gevoel vast te houden, Van den Bergh weet echter knap een 106-finish te gooien in leg acht voor 4-4. De negende leg mag de Schot beginnen en maakt geen fouten waardoor hij de winst pakt.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws