Home PDC Nog minder dan maand te gaan: Gurney scheert hoofd kaal als 10.000...

Nog minder dan maand te gaan: Gurney scheert hoofd kaal als 10.000 pond wordt ingezameld voor goed doel

 Zie dit eerder verschenen artikel. Darryl Gurney is bezig geld in te zamelen voor een goed doel, namelijk voor de longziekte Cystic Fibrosis. Deze zeldzame longziekte staat ook wel bekend als de zogenaamde taaislijmziekte. Het is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ernstige ziekte.

De Noord-Ier wil minstens 10.000 pond inzamelen en hoopt hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de behandeling van deze ziekte, aangezien hij in 2017 een goede vriend verloor aan Cystic Fibrosis.

Indien Superchin het beoogde geldbedrag vóór 19 oktober ontvangt, staat er iets bijzonders tegenover: Gurney zal zijn hoofd dan kaal scheren.

Gurney: “In 2017 verloor ik mijn goede vriend aan de ziekte Cystic Fibrosis. Ik wil proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen die aan deze ziekte lijden zodat zij de zorg krijgen die ze verdienen. Ik hou erg veel van mijn haar maar het zou tof zijn om 10.000 pond te ontvangen voor dit goed doel en als het lukt, zal ik mijn hoofd kaal scheren tijdens de live uitzending van de BBC Champions League of Darts in oktober. Doneer alsjeblieft royaal en ik dank iedereen bij voorbaat”.

Bij interesse, kan gedoneerd worden via deze link.