Gurney: "Taylor is vervelend oud mannetje dat alleen onzin praat" PDC
PDC

Gurney: "Taylor is vervelend oud mannetje dat alleen onzin praat"

Gurney: "Taylor is vervelend oud mannetje dat alleen onzin praat"

Daryl Gurney kon het tijdens de Players Championship Finals niet laten om revanche te nemen op enkele uitspraken die Phil Taylor had gedaan tijdens de Grand Slam of Darts. Zo had Taylor in een interview laten weten dat hij niet kon begrijpen dat zijn tegenstander er als een zombie bij liep. Na zijn overwinning op Chris Dobey op de Players Championship Finals liet Daryl Gurney weten dat zijn grote lach op zijn gezicht niet van een zombie was om aansluitend zijn tong uit te steken als boodschap aan The Power.

Gurney: "Taylor is vervelend oud mannetje dat alleen onzin praat"

In een interview met Derry Journal ging de Noord-Ier nog een stap verder.

Gurney: "Ik heb altijd gezegd dat Taylor de grote meester was en ik heb nooit een kwaad woord over heb gezegd, maar toch praat hij slecht over mij. Maar goed, ik hoef nog maar 1 toernooi voor hem uit te kijken en dan stopt hij er gelukkig mee. Hij kan over mij zeggen dat ik niet de toekomst van het darten ben, maar gelukkig is hij het verleden."

"Het is een oud vervelend mannetje geworden die willekeurige spelers uitkiest om mee te vechten. Hij probeert extra motivatie te halen door het verkondigen van de grootste onzin die je ooit gehoord hebt," aldus de Noord-Ier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws