Haruki Muramatsu wint Super Darts in Japan, Phil Taylor runner-up PDC
PDC

Haruki Muramatsu wint Super Darts in Japan, Phil Taylor runner-up

Haruki Muramatsu wint Super Darts in Japan, Phil Taylor runner-up

Phil Taylor is tweede geworden op het professioneel soft tip toernooi Super Darts in Japan. De 16-voudig wereldkampioen moest in de finale zijn meerdere erkennen in Haruki Muramatsu die in een zevende en beslissende leg won.

Op weg naar de finale won Muramatsu van Paul Lim (3-2), Chris Lim (3-0) en Hsu Tzu-Sheng (3-0). The Power versloeg eerder Shuichi Enokuma (3-0), Harith Lim (3-1) en Alex Reyes (3-1).

De wedstrijden zijn hieronder terug te kijken.

Chris Lim 0-3 Haruki Muramatsu Jacques Libre 2-3 Paul Lim Shuichi Enokuma 3-0 Boris Krcmar Harith Lim 1-3 Phil Taylor Haruki Muramatsu 3-2 Paul Lim Shuichi Enokuma 0-3 Phil Taylor Haruki Muramatsu 4-3 Phil Taylor Er wordt gespeeld volgens een best of 5 legs maar er wordt niet iedere leg hetzelfde spel gespeeld zoals dit het geval is in steel darts. De eerste leg is een spel 701 en de tweede en derde leg is het spel cricket, bij sommigen beter bekend als tactics. Mocht er een vierde leg worden gespeeld dan is het nogmaals 701 en mocht het 2-2 worden dan wordt er in de laatste leg voor de bulls-eye geworpen. De winnaar mag bepalen of er wordt afgesloten met een leg 701 of een leg cricket.

Haruki Muramatsu wint Super Darts in Japan, Phil Taylor runner-up

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws