Home PDC Barney stelt fans gerust en heeft zich voorgenomen gezonder te leven

Barney stelt fans gerust en heeft zich voorgenomen gezonder te leven

Raymond van Barneveld die zaterdag op het vliegveld van Frankfurt onwel werd en met spoed in een Duits ziekenhuis werd opgenomen, heeft zijn bezorgde fans kunnen geruststellen. Op zijn netwerken bedankt Barney, die zondag zijn verjaardag vierde, zijn fans met de volgende woorden:

‘Lieve vrienden familie en fans, ik wil jullie hierbij heel hartelijk bedanken voor de felicitaties van mijn verjaardag gisteren en de hartverwarmende sms’jes, Facebook berichten en Twitter berichten omtrent mijn flauwvallen op het vliegveld van Berlijn afgelopen zaterdag. Ik maak het prima nu. Ik heb gisteren een leuke verjaardag gehad en heb me voorgenomen veel dingen anders te gaan doen, namelijk een gezondere levensstijl qua voeding en meer bewegen. Ik moet zeggen dat het me enorm goed doet om te zien en te lezen dat er mensen om mij geven. Daarvoor nogmaals mijn hartelijke dank. Ik hou van jullie xx Raymond’

Zoals bekend lijdt de Hagenaar aan suikerziekte. Na drie dagen achter elkaar enkele frisdranken te hebben genuttigd was het suikerhalte in zijn bloed veels te hoog, met alle gevolgen van dien. Na enkele testen in het ziekenhuis mocht de vijfvoudig wereldkampioen naar huis, waardoor hij zondag zijn 47 kaarsjes thuis en in bijzijn van zijn familie kan uitblazen.