Ian White: “Ik ben goed genoeg voor de top 10 van de Order of Merit” PDC
PDC

Ian White: “Ik ben goed genoeg voor de top 10 van de Order of Merit”

Ian White: “Ik ben goed genoeg voor de top 10 van de Order of Merit”

De huidige nummer 16 van de Order of Merit, Ian White, heeft voor ogen om een aantal plaatsen op de ranking te gaan stijgen. Het doel: top 10. Bij een winst in Düsseldorf kan hij dit al bewerkstelligen maar uiteraard is er ook veel mogelijk met een goed optreden op de World Matchplay. Ian White laat weten zich 3 jaar geleden niet te hebben kunnen voorstellen dat hij op de plek zou staan waar hij momenteel staat.

“Mijn vooruitgang heeft zich constant voortgezet in de afgelopen tijd. Als je mij 3 jaar geleden had verteld dat ik ooit in de top 16 van de Order of Merit zou staan, dan had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Maar nu weet ik dat ik goed genoeg ben en ik weet dat ik zelfs goed genoeg ben om de top 10 te kunnen halen.”

Deze maand zou wel eens het moment kunnen worden voor Ian White om die doorstroming naar de top 10 te maken. Ver vooruit blikken op een mogelijke top 10-notering doet The Diamond echter niet. Dit wordt bevestigd gezien het feit dat hij zelfs zijn hotelovernachtingen voor de World Matchplay nog niet heeft geregeld.

“Ik kijk uit naar de World Matchplay maar met mijn hoofd ben ik eerst bij de European Darts Open. Ik kan al naar plek 15 stijgen zonder een pijl te gooien aangezien Raymond van Barneveld 15.000 pond heeft te verdedigen. Ik zou zelfs voor de World Matchplay al in de top 10 kunnen staan als ik het toernooi op mijn naam schrijf. Dit zou weleens mijn weekend kunnen worden.”

“Hierna volgt de World Matchplay maar daar ben ik nog niet mee bezig. Ik heb zelfs mijn hotelovernachting nog niet geboekt voor de World Matchplay,” aldus Ian White.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws