Café Bachus organiseert zaterdag uniek PDC Wildcard toernooi PDC
PDC

Café Bachus organiseert zaterdag uniek PDC Wildcard toernooi

Café Bachus organiseert zaterdag uniek PDC Wildcard toernooi

Aanstaande zaterdag vindt er een uniek PDC wildcard toernooi plaats in café Bachus. Voor de Pro Tour events worden er in principe geen wildcard toernooien meer georganiseerd sinds de invoering van de Pro Tour Card. Cafe Bachus heeft in samenwerking met dhr. Frank Wiertz toch een Wildcard kunnen binnenhalen voor de Dutch Darts Trophy in Nuland die gespeeld gaat worden op 18 en 19 Juni in het van der Valk Hotel.

Een unieke mogelijkheid om voor slechts €10,- een gratis inschrijving t.w.v. €250,- te winnen voor dit Pro Tour Event. De speler die deze Wildcard veroverd, mag één begeleider (VIP) mee naar binnen nemen in Nuland. De Dutch Darts Trophy welke gespeeld wordt in Juni in Nuland is overigens niet toegankelijk voor publiek.

Als je aanstaande zaterdag deelneeemt aan het wildcard toernooi, en de Wildcard niet wint, kun je via www.pdc-europe.net nog inschrijven voor de Dutch Darts Trophy in Nuland tot 6 Juni voor €250,-. Kijk voor meer informatie over het inschrijven op eerder genoemde website.

Deelname aan het wildcard toernooi is niet toegestaan voor PDC/PDPA leden, spelers met een Engels of Iers paspoort zonder Nederlandse verblijfsvergunning, en spelers jonger dan 16 jaar.Deze regels zijn opgesteld door PDC / PDC-Europe en uitzonderingen zijn NIET mogelijk. Voor de plaatsen 2 t/m 4 is er op het Wildcard toernooi aanstaande zaterdag prijzengeld beschikbaar.

Natuurlijk is ook de finale van de Champions League LIVE te volgen op groot beeldscherm in cafe Bachus!
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws