James Wade ondersteunt jeugdspeler Chris Aubrey PDC
PDC

James Wade ondersteunt jeugdspeler Chris Aubrey

James Wade ondersteunt jeugdspeler Chris Aubrey

James Wade zal jeugdspeler Chris Aubrey de komende tijd ondersteunen en met die steun is de blik van Aubrey gericht op een plaats bij het PDC WK 2012/2013. Aubrey heeft een erg lucratieve deal gesloten waarmee hij ondersteund zal worden door James Wade en zijn management Modus Darts. Door het sluiten van deze deal heeft de 20-jarige speler uit Swindon de mogelijkheid om deel te nemen aan PDC toernooien over heel de wereld en worden vluchten, inschrijfgeld en hotels voor de komende 2 jaar betaald.

Aubrey is enorm enthousiast over de steun van de nummer 3 van de wereld en heeft voorafgaand aan de deal meerdere gesprekken met Wade gehad. In de Britse krant Swindon Advertiser zeu de jonge Engelsman er het volgende over:

“Toen ik wat jonger was en voor het eerst darten zag was hij degene waar ik het meeste naar keek omdat het een geweldige speler is om naar te kijken. Toen ik het afgelopen jaar zelf de Tour ging gooien kwam ik bij trainingen vaak op hetzelfde bord terecht als Wade. Hij hield me op een gegeven moment aan en vertelde me dat ik een mooie manier van gooien heb en voor ik het wist wilde hij me ondersteunen. Dat voelt geweldig omdat mijn familie me het hele jaar heeft geholpen om de Tour te kunnen doen en dit voelt als een beloning voor alle steun die zij mij gegeven hebben. Dit bied mij de gelegenheid om vrijuit te gooien, zonder na te moeten denken over het winnen van prijzengeld om de kosten eruit te halen."

Aubrey richt zijn blik eerst op de Q-School voor het behalen van een ProTour Card en heeft op dag 1 in Barnsley al de eerste 2 punten binnen met het behalen van de 3e ronde. Maar de twintiger richt zijn blik nu al verder op de toekomst. "Ik heb vorig jaar het UK Open gehaald en dat wil ik nog een keer doen. Daarna wil ik het PDC WK halen omdat ik er afgelopen jaar heel dichtbij zat", aldus Aubrey.

Wade onthulde aan de krant dat hij erin gelooft dat Aubrey alles kan bereiken wat hij maar wil in het darten, maar dat hij op zijn hoede moet blijven om het beste in zijn spel naar boven te halen.

"Toen ik Chris voor het eerst zag spelen dacht ik meteen dat het een goede speler was, maar nog belangrijker, het was ook nog eens een hele aardige jongen. Ik vind dat hij de goede houding heeft voor dit spel en dat is erg belangrijk omdat er erg veel jonge spelers rondlopen die denken dat het allemaal maar makkelijk gaat lukken en er aan het eind achter komen dat ze toch niet goed genoeg zijn. Deze deal opent alle deuren voor Chris en het is nu aan hem om te laten zien hoe graag hij dit wil. Met de Tour kan het 2 kanten op, het maakt je of het breekt je. Ik denk dat het Chris kan maken, maar dat is nu aan hem."

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws