VIDEO: James Wade produceert perfecte leg in derde ronde GDC PDC
PDC

VIDEO: James Wade produceert perfecte leg in derde ronde GDC

VIDEO: James Wade produceert perfecte leg in derde ronde GDC

James Wade heeft een perfecte leg geproduceerd op het German Darts Championship. gooide zijn 9-darter in de . Tegenstander: Darren Webster. Huw Ware was de referee en voor hem was het de allereerste 9-darter die hij mocht callen.

Wade begon de tweede leg met de maximale score, in zijn tweede beurt gooide hij nogmaals 180 en hij eindigde met een 141 finish. De 9-darter werd dus via de meest gebruikelijke route gegooid. Voor de meervoudig major winnaar is deze 9-darter de achtste in zijn carrière en al de zestiende 9-darter in 2019 bij de PDC.

Ondanks de 9-darter liet Webster zich niet gek maken. Het werd een nek-aan-nek race. De partij eindigde via een beslissende leg (Wade maakte 5-5 met een 104 finish). In de laatste leg trok Webster aan het langste eind (6-5).

Wade eindigde met een gemiddelde van 105.64, Darren Webster boekte een gemiddelde van 101.68. Wade was goed voor vier 180-ers, zijn opponent gooide er eentje meer.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws