Home PDC Jeffrey de Graaf maakt met dank aan sponsor overstap naar de PDC

Jeffrey de Graaf maakt met dank aan sponsor overstap naar de PDC

Jeffrey de Graaf heeft in USP Darts een nieuwe sponsor gevonden, die het hem mogelijk maakt de overstap naar de PDC te maken. Zodoende zal hij van 13 tot en met 17 januari vol aan de bak moeten in Wigan, aangezien hij via de Q-School een felbegeerde Pro Tour Card moet zien te bemachtigen. Jeffrey beseft dat het niet gemakkelijk zal worden, maar gaat ervan uit dat hij wel tot de gelukkigen zal behoren, aangezien hij de laatste tijd goed staat te gooien op het podium en vloertoernooien hem nog beter afgaan.

Het had weinig gescheeld of Jeffrey de Graaf was afgelopen jaar gestopt met darten, aangezien hij moeite had alles te financieren. Gelukkig vond hij een baan in Zweden, die hij kon combineren met het aflopen van het BDO circuit. Daarnaast had hij een financiële meevaller vanwege zijn finaleplaats op de BDO World Trophy, waar Jeffrey de Graaf in een beslissende negentiende leg net te kort kwam tegen onze zuiderbuur Geert de Vos in een beslissende negentiende leg. Nu vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en was dan ook erg blij toen hij tijdens de British Classic benaderd werd door USP Darts, die hem wilde gaan sponsoren. Deze kans om van zijn hobby zijn werk te maken wilde de man uit Schagen niet laten liggen.

Ook Berry van Peer, die al eerder een Pro Tour Card wist te bemachtigen, zal  gesponsord worden door USP Darts. Berry van Peer heeft reeds een Pro Tour Card weten te bemachtigen vanwege zijn goede prestaties op de Development Tour. Zo wist de 19-jarige Berry in een weekend twee van de vier Development Tours te winnen. De twee Nederlanders komen hierdoor in hetzelfde team, waar momenteel onder andere Devon Petersen deel van uitmaakt. Berry van Peer gaat dit jaar in zonder verwachtingen, zodat alles wat hij vrijuit kan gooien en alles wat hij behaalt mooi meegenomen is. Hij wilt zich graag voor een Euro Tour, bij voorkeur die in Venray, plaatsen.

Bron: dartsjournalist.com