Jeffrey de Zwaan gooit de perfecte leg op de Players Championship 2 PDC
PDC

Jeffrey de Zwaan gooit de perfecte leg op de Players Championship 2

Jeffrey de Zwaan gooit de perfecte leg op de Players Championship 2

Jeffrey de Zwaan heeft de perfecte leg geproduceerd op de tweede Players Championbship van het jaar. De 18-jarige Nederlander boekte deze prestatie in zijn derde ronde partij tegen Ian White. De Zwaan verloor de partij echter met 6-3. Op de in februari gespeelde UK Open Qualifier 5 zorgde Jeffrey ook voor sensatie door Phil Taylor bij de laatste 64 met 6-3 te verslaan.

De 9-darter van de Zwaan is de vierde in het darts weekend te Barnsley. In navolging van de jonge Nederlander, gooide ook Christo Reyes een 9-darter op de Players Championship 2. De Spanjaard gooide zijn 9-darter bij de laatste 16 tegen Robert Thornton. Vrijdag produceerde Kyle Anderson ook de perfecte leg op de UK qualifier ten behoeve van de Dutch Darts Masters. De Australiër boekte zijn prestatie in zijn tweede ronde partij tegen Alan Tabern. Zaterdag was het de beurt aan de debutant op de Players Championship, Nathan Derry die een 9-darter gooide in zijn eerste ronde partij tegen Darren Johnson.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws