Jelle Klaasen is niet tevreden over zijn worp maar heeft vertrouwen in de toekomst PDC
PDC

Jelle Klaasen is niet tevreden over zijn worp maar heeft vertrouwen in de toekomst

Jelle Klaasen is niet tevreden over zijn worp maar heeft vertrouwen in de toekomst

Dinsdag plaatsten we de van Darts Inside waar Jelle Klaasen te gast was. The Cobra is verre van tevreden over zijn prestaties 'tot dusver is het gewoon een slecht jaar’ aldus Klaasen.

“Het gevoel is goed”, liet de 33-jarige Klaasen weten aan Jacques Nieuwlaat tijdens de aflevering van Darts Inside."materiaal is super maar de prestaties blijven nog uit. Ik ben overgestapt naar nieuw materiaal, waarschijnlijk ben ik te snel overgestapt want ik heb in een keer alles veranderd.”

Tijdens de World Matchplay, werd Klaasen al in eerste ronde naar huis gestuurd door Peter Wright. Snakebite was met 10-5 te sterk voor Klaasen, zweethanden bleken de oorzaak te zijn, in een snikhete zaal gleden de pijlen uit zijn handen tijdens de wedstrijd.

The Cobra is een speler die normaliter veel trainingsuren maakt, na zijn polsoperatie kan Klaasen geen lange sessies meer aan "Na anderhalf uur begin ik last te krijgen en dan moet ik stoppen.”

De oud wereldkampioen is snoeihard over zichzelf "Dit is tot nu toe gewoon een slecht jaar" de nieuwe set-up is ook een ander gewicht dan 'vroeger' het heeft nog even tijd nodig om volledig aan de nieuwe pijlen te wennen.

Ondanks de mindere resultaten heeft Klaasen vertrouwen in de tweede helft van dit jaar “Het gevoel is wel goed, alleen moet de oude worp terugkeren. Als dat lukt, dan komt het wel goed.”

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws