Home PDC John Henderson en Robert Thornton in actie voor team Schotland

John Henderson en Robert Thornton in actie voor team Schotland

UNIBET PREMIER LEAGUE DARTS 2020 P&J LIVE, ABERDEEN PIC;LAWRENCE LUSTIG NATHAN ASPINALL V JOHN HENDERSON JOHNN HENDERSON IN ACTION

Eerder hebben zowel Peter Wright als Gary Anderson aangegeven niet af te reizen naar Oostenrijk voor de World Cup Of Darts. Voor Schotland zullen Highlander John Henderson en The Thorn Robert Thornton hun pijlen laten spreken.

De World Cup Of darts zal gehouden worden in Oostenrijk van 6 tm 8 November. 

Henderson maakt zijn PDC debuut op de World Cup, Highlander speelde wel al 22 keer eerder voor de Schotse vlag in zijn BDO periode. De 47-jarige Schot liet weten “Het was een geweldig telefoontje omdat je niet elke dag je land mag vertegenwoordigen, en ik zal heel trots zijn om voor Schotland te spelen.

Ik heb 22 keer voor Schotland gespeeld in mijn BDO-dagen, maar om eerlijk te zijn had ik nooit gedroomd dat ik de kans nog een keer zou krijgen met Peter en Gary die zo hoog op de ranglijst staan. Met de huidige ‘corona’ situatie kan ik hun beslissing begrijpen en ik wil er nu gewoon heen en mijn land vertegenwoordigen.

Mensen zullen begrijpen dat Robert en ik niet zo hoog op de ranglijst staan ​​als Peter en Gary, maar we hebben de kwaliteiten om ervoor te gaan en wat schade aan te richten.

Ik ken Robert al jaren en we hebben al eerder koppelwedstrijden gespeeld. We hebben een klik waardoor we als team goed zouden kunnen presteren. We kennen elkaars spel en ik zal me op mijn gemak voelen om met hem te spelen, dus het is fantastisch dat we samen kunnen spelen tijdens de World Cup.” aldus een trotse Highlander.

Robert Thornton heeft eerder samen met Anderson drie keer deelgenomen aan het WK, en de voormalige UK Open- en World Grand Prix-kampioen keert na vier jaar afwezigheid terug naar het toernooi.