Jose de Sousa noteert nieuw record met elf 180-ers in PL-duel PDC
PDC

Jose de Sousa noteert nieuw record met elf 180-ers in PL-duel

Jose de Sousa noteert nieuw record met elf 180-ers in PL-duel

Jose de Sousa heeft de bijnaam 'The Special One' en die is hem op het lijf geschreven. Hij wist donderdagavond een 9-darter te gooien nadat hij hem een dag eerder om de oren kreeg. Natuurlijk ging dit wel op zijn eigen bizarre manier met een miscount daaraan voorafgaand zoals te zien is op .

Maar het bleef niet bij die perfecte leg want hij gooide namelijk ook de ene na de andere 180-er. Na afloop stond de teller op maar liefst 11 stuks en dat is een nieuwe record in een Premier League duel dat gespeeld wordt over een best of 12 legs.

Hij staat tevens op gelijke hoogte met Gary Anderson die er eerder ook in slaagde om 11 keer 180 te gooien in een Premier League partij alleen werd deze destijds nog gespeeld over een best of 14 legs.

Toch was het voor De Sousa weer niet genoeg om met twee punten van het podium af te stappen, net zoals een dag eerder ook ruim 108 gemiddeld niet voldoende bleek.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws