Jurjen van der Velde wint JDC wereldkampioenschap ter afsluiting van geweldig 2018 PDC
PDC

Jurjen van der Velde wint JDC wereldkampioenschap ter afsluiting van geweldig 2018

Jurjen van der Velde wint JDC wereldkampioenschap ter afsluiting van geweldig 2018

Jurjen van der Velde trok dit weekend bij de JDC zijn uitstekende vorm. . Zondag werd dan het singeltoernooi van het JDC Wereldkampioenschap gespeeld tot aan de finale. Hier wist Jurjen van der Velde zich mede door overwinningen op Daan Bastiaansen en Keane Barry, die vorige week nog de Finder Darts Masters won, .

Dinsdagmiddag nam hij het in de finale op tegen Lennon Craddock. Jurjen trok met 4-2 aan het langste eind en kroonde zich dus tot JDC wereldkampioen. De jonge Fries won eerder dit jaar ook al de Winmau World Masters jeugd en sloot het NDB rankingseizoen 2017/2018 bij de junioren af als nummer 1. Voor het Nederlands kampioenschap van afgelopen weekend ging Jurjen aan kop bij de junioren op de NDB ranking mede doordat de Fries het Nederlands kampioenschap moest missen vanwege zijn deelname aan het JDC World Championship heeft Danny Jansen de koppositie overgenomen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws