Kamphuis raakt tourkaart kwijt, volgend jaar actief op Challenge Tour PDC
PDC

Kamphuis raakt tourkaart kwijt, volgend jaar actief op Challenge Tour

Kamphuis raakt tourkaart kwijt, volgend jaar actief op Challenge Tour

Vincent Kamphuis, die momenteel op plek 105 staat op de wereldranglijst, is zijn PDC tourkaart na vier jaar kwijtgeraakt.

De Nederlander bemachtigde in januari 2016 zijn eerste tourkaart. Na twee jaar, in januari 2018, was hij wederom succesvol op de Qualifying School en zodoende wist hij zijn tourkaart te verlengen.

Maar eind 2019 moet hij afscheid nemen als tourkaarthouder. Kamphuis zal volgend jaar actief zijn op de Challenge Tour waar hij opnieuw op jacht kan gaan naar een tourkaart.

Maandag speelde de Epenaar zijn laatste wedstrijd als tourkaarthouder en wel op het kwalificatietoernooi voor het wereldkampioenschap 2020 in Wigan, waar hij tot de laatste 48 kwam.

Kamphuis, die regelmatig in actie kwam op de Pro Tour, blikt terug op de afgelopen vier jaar als tourkaarthouder:

"Begonnen in Wigan januari 2016 en geëindigd in november 2019 in Wigan om
vandaag mijn allerlaatste toernooi als tourkaarthouder te spelen voor de PDC.
Het waren vier mooie jaren met een back2back tourkaart. Ik heb mijn droom geleefd en mooie dingen meegemaakt maar aan alles komt helaas een eind. Volgend jaar actief op de Challenge Tour! Wil graag iedereen bedanken voor alle steun op welke manier dan ook!
Zonder jullie had ik het allemaal niet kunnen doen of volhouden. Zijn er teveel om op te noemen maar ze weten zelf wel wie ik bedoel. Thank you all and love you a lot!
Groetjes, BigVinnie"

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws