Home PDC Kogel is door de kerk: Daryl Gurney gaat kaal live op BBC...

Kogel is door de kerk: Daryl Gurney gaat kaal live op BBC voor goede doel

De Noord-Ier wilde minstens 10.000 pond inzamelen om hiermee een steentje te kunnen bijdragen aan de behandeling van de taaislijmziekte, aangezien hij in 2017 een goede vriend verloor aan Cystic Fibrosis.

Superchin had ten doel gesteld om het geldbedrag vóór 19 oktober bij elkaar te hebben en dan zou hij een bijzondere tegenprestatie leveren. Gurney zou dan zijn hoofd kaal scheren.

Inmiddels heeft Winmau een donatie gedaan van maar liefst 5.000 pond en daarmee staat de teller op het moment van schrijven op 10.169,95 pond.

 

Eerder sprak Gurney: “In 2017 verloor ik mijn goede vriend aan de ziekte Cystic Fibrosis. Ik wil proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor mensen die aan deze ziekte lijden zodat zij de zorg krijgen die ze verdienen. Ik hou erg veel van mijn haar maar het zou tof zijn om 10.000 pond te ontvangen voor dit goed doel en als het lukt, zal ik mijn hoofd kaal scheren tijdens de live uitzending van de BBC Champions League of Darts in oktober. Doneer alsjeblieft royaal en ik dank iedereen bij voorbaat”.

Overigens is doneren nog altijd mogelijk via deze link.