Laatste PL wedstrijd voor Raymond van Barneveld in oranje PDC
PDC

Laatste PL wedstrijd voor Raymond van Barneveld in oranje

Laatste PL wedstrijd voor Raymond van Barneveld in oranje

Judgement Night met Raymond van Barneveld tegen Michael van Gerwen, Barney zal zijn laatste Premier League wedstrijd in Nederland spelen tegen de wereldkampioen Mighty Mike.

Het oranje legioen zal voor de allerlaatste keer Barney scanderen in Ahoy, de Hagenaar heeft immers bekend gemaakt aan zijn laatste jaar bezig te zijn. Telkens weer een kippenvel moment als Van Barneveld zijn entree maakt in Rotterdam met een volledig oranje Barney Army in Ahoy.

Vorig jaar troffen Van Gerwen en Van Barneveld elkaar ook al in de Rotterdamse dartstemple. Toen ging Barney er met de winst vandoor, Van Gerwen verloor met 7-5. Voor Van Gerwen was het zijn tweede nederlaag op rij in Rotterdam. De dag ervoor verloor hij met 5-7 van de Schot Peter Wright. In 2019 zal Van Gerwen het zeker beter willen doen, de Brabander zal het op woensdag opnieuw opnemen tegen Peter Wright en de Hagenaar treft Daryl Gurney.

De allerlaatste kaarten voor zowel woensdag 27 maart als Judgement Night donderdag 28 maart zijn verkrijgbaar via deze link.

Speelronde 8: 27 maart – Rotterdam
Gerwyn Price v Michael Smith
James Wade v Gary Anderson
Rob Cross v Mensur Suljovic
Peter Wright v Michael van Gerwen
Raymond van Barneveld v Daryl Gurney

Speelronde 9: 28 maart – Rotterdam
Daryl Gurney v Mensur Suljovic
Peter Wright v Gerwyn Price
Rob Cross v Gary Anderson
Raymond van Barneveld v Michael van Gerwen
James Wade v Michael Smith

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws