Ladbrokes voert campagne erkenning darts als Olympische sport PDC
PDC

Ladbrokes voert campagne erkenning darts als Olympische sport

Ladbrokes voert campagne erkenning darts als Olympische sport

Fans die het Ladbrokes wereldkampioenschap bezoeken, kunnen een campagne steunen om de dartsport te erkennen als een Olympische sport. Ladbrokes heeft de campagne opgezet door een petitie in december te lanceren, die als eerste door regerend wereldkampioen Adrian Lewis en vijftienvoudig wereldkampioen Phil Taylor werd ondertekend. Voorafgaand aan het wereldkampioenschap ontstak Lewis ook nog een speciaal ontworpen 'Olympische toorts', die de vorm had van een dartpijl.

Fans die de 'Fan Village' in de Alexandra Palace betreden, kunnen de petitie in de tekenen. Onze klanten geven aan dat darts een sport is waar zij van houden. Het enthousiasme en de opwinding van het publiek op de Spelen van 2012, spiegelt zich elk jaar in Alexandra Palace af. Darts zou dus perfect passen als toekomstige Olympische sport, geeft 'Ladbrokes' Jessica Bridge aan.

Ook Adrian Lewis deed zijn zegje: De dartsport is al een eind op weg in een relatief korte tijd en miljoenen mensen over de gehele wereld genieten ervan. Het zou gepast zijn als de toenemende populariteit op het hoogste podium beloond kan worden. Ik kan geen andere sport bedenken die deze erkenning waard is. Hopelijk zullen de toorts en de petitie de campagne versterken en de bal aan het rollen brengen. Er is nog een lange weg te gaan, maar er is geen reden waarom deze sport niet opgenomen kan worden in de Olympische spelen.
.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws