Maak kans op het eerste Unicorn PDC Women’s World Championship PDC
PDC

Maak kans op het eerste Unicorn PDC Women’s World Championship

Maak kans op het eerste Unicorn PDC Women’s World Championship

Tijdens het Austrian Open, georganiseerd door de PDC Europe, zijn er twee tickets te winnen voor het voortoernooi van het eerste Unicorn PDC Women’s World Championship. De voorrondes worden in Engeland door Riley’s Dartzones georganiseerd. Tijdens het Players Championship Event in Barnsley op 12 juni 2010 wordt een finale georganiseerd voor de beste 32 dames. De twee beste dames van dit toernooi spelen op 25 juli 2010 de finale van het Women’s World Championship. De winnarres is de eerste Unicorn PDC World Champion Darts.

De PDC Europe heeft voor het hoofdtoernooi in Barnsley twee startbewijzen toegewezen gekregen. Deze startbewijzen zijn te winnen tijdens het Austrian Open waar een damestoernooi zal worden gehouden. Speelgerechtigd zijn alle dames, die tenminste 17 jaar oud zijn. Er wordt een single knock-out systeem gespeeld met een format van best of 7 legs en er zullen geen spelers geplaatst zijn. Het inschrijfgeld voor dit kwalificatietoernooi zal 20 euro bedragen. Inschrijven is nog mogelijk tot 12 mei 12.00 uur aanstaande via de site van de PDC europe. Voor direct inschrijven klik hier. Er wordt gespeeld volgens de regels van de PDC. Men moet dus de kledingvoorschriften in acht nemen. Het toernooi begint direct aansluitend aan de finale van het hoofdtoernooi van de Austrian Open op zaterdagavond. De finalisten krijgen beide een wildcard voor het hoofdtoernooi in Barnsley voor het Women’s World Championship.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws